Annulatievoorwaarden


Inschrijving voor een Airsport activiteit in 2020 of volgende.

De voorbije jaren hebben we een heel volle kalender gehad, en vaak mensen moeten weigeren vanwege een gebrek aan plaats. Echter tot onze grote spijt zijn er vaak stages doorgegaan waar ‘last minute‘ toch nog plaatsen vrij kwamen. Daarom gaan we vanaf 2020 ons een beetje anders organiseren. Je kan je nog steeds inschrijven voor de activiteiten die je wenst, via email of de inschrijfmodule. Echter je inschrijving is pas definitief na een storting van een voorschot. Zolang het voorschot niet is ontvangen, sta je op de wachtlijst en krijgen anderen voorrang.

Voorschot

Als de deelnameprijs van de activiteit meer dan € 100 is, dan vragen we een voorschot van € 100; is de deelnameprijs van de activiteit minder dan € 100, dan vragen we een voorschot van € 50.

Voor elke inschrijving dient een voorschot betaald te worden.

Overschrijven kan op:

Airsport vzw
IBAN: BE98.0014.9470.1793
Mededeling: Voorschot - Naam Voornaam - Leshelling / Stage - Datum

Bvb: Voorschot - Lefebvre Robin - Leshelling - 2020.01.01

Annulatievoorwaarden


Annulatie door Airsport

Onze sport is onderhevig aan de meteo, het kan dus gebeuren dat er een leshelling of een stage niet kan doorgaan. Uiteraard is onze eerste prioriteit om te zorgen dat we veilig kunnen vliegen, en als de meteo op de bestemming dat niet toe laat, dan zoeken we naar een alternatief. Weekstages, gaan altijd door, want op termijn van 6 dagen vinden we wel genoeg opties om het luchtruim te verkennen, ook al moeten we van de bestemming eerst nog een verplaatsing doen.

Echter als een leshelling of een stage niet kan doorgaan, dan wordt het voorschot volledig terugbetaald.

Annulatie door de deelnemer


Annulatie van een leshelling

Als je meer dan een maand voor de leshelling annuleert, dan betalen we je voorschot terug. Als je minder dan een maand voor de leshelling annuleert, zullen we er alles aan doen om je plaatsje aan een ander te geven. Kan iemand anders jouw plaats innemen, dan storten we je het voorschot terug. Echter, als het zo laat dag is dat niemand van de wachtlijst meer beschikbaar is, dan verlies je je voorschot. Hoe vroeger je ons kan laten weten dat de leshelling niet meer past, hoe groter de kans dat een ander nog mee kan en je je voorschot terug krijgt.

Annuleren van een stage, reis of clubactiviteit

Net als bij een leshelling, als je vroeg genoeg annuleert en we kunnen iemand anders meenemen, dan krijg je je voorschot terug. Echter als er vaste kosten zijn gemaakt, ook al annuleer je meer dan een maand op voorhand, en er is geen vervanging gevonden, zullen de kosten eerst van het voorschot afgetrokken worden en de rest krijg je terug. Voor sommige reizen en stages moeten we onze verblijfplaatsen of vervoer vroeg regelen. Als er annuleringkosten zijn dan worden die naar de deelnemer doorgerekend. Kunnen we niemand meer vinden om jouw plaats in te nemen dan ben je je voorschot kwijt.