Menu Sluiten

Club Soaring 27/02/2021

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Datum(s) - 27/02/2021
09:00 - 17:00

Categorieën


///*** UPDATE 2021/02/21: Alle activiteiten tot en met 1 maar zijn wegens Corona geannuleerd. We mogen volgens de huidige regelgeving geen activiteiten in groepen groter dan 4 inclusief de monitoren organiseren. ***///

Soaren is een aparte tak van de sport die een heel andere techniek vraagt dan het bergvliegen. Tijdens de club activiteit leren we je eerst een goede starttechniek aan, nodig om met veel wind te kunnen starten. Eenmaals dat je de techniek goed in de vingers hebt kan je rustig tegen de duin opwerken om vervolgens boven de duinen te kunnen soaren. Omdat je voor soaring nog specifiekere wind condities nodig hebt, werken we met een Whatsapp groep, waaraan je toegevoegd wordt na de registratie voor een Soaring dag op de kalender. Via de whatsapp groep “Airsport Soaring” laten we een dag op voorhand weten waar we afspreken.

Reserveringen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

We gebruiken cookies om uw browserervaring te verbeteren door te onthouden dat u bent ingelogd. Bij het invullen van een contactformulier worden cookies gebruikt om uw gegevens voor een volgende keer te onthouden .