Menu Sluiten

Leshelling – Pente école – Training Slope 08/10/2023

Datum/Tijd
Datum(s) - 08/10/2023
08:45 - 17:30

Locatie
Airsport

Categorieën


Initiatiedag, basisopleiding, leshelling, alle 3 dezelfde activiteit. Als je je hiervoor wil inschrijven doe je dat via dit ticket.

De basisopleiding start met een uiteenzetting over het gebruikte materiaal en de structuur van de opleiding. Dan wordt begonnen met het aanleren van de basishandelingen; klaarleggen van het scherm, correcte houding aannemen, starten en landen. Dit gebeurt op een leshelling. Dit is een zacht glooiend terrein waar je bij de eerste pogingen gewoon de handelingen zal uitvoeren zonder de grond te verlaten. Naarmate je vordert zal je uiteindelijk vluchtjes kunnen maken van een honderdtal meter, enkele meters boven de grond.

Indien je dit boekt via de aankoop van een pakket, gelieve ons dan ook een email te sturen, want we moeten je de vouchers geven voor de overige 4 leshelling dagen.

Reserveringen

Dit evenement is volgeboekt.

We gebruiken cookies om uw browserervaring te verbeteren door te onthouden dat u bent ingelogd. Bij het invullen van een contactformulier worden cookies gebruikt om uw gegevens voor een volgende keer te onthouden .