Menu Sluiten

Leshelling – Pente école – Training Slope 15/10/2023

Wanneer

15/10/2023    
08:45 - 17:30

Reserveringen

€100,00 - €480,00
Reserveer nu

Waar

Airsport
Elfenstraat 18, Mechelen, 2800

Evenement type

Initiatiedag, basisopleiding, leshelling, alle 3 dezelfde activiteit. Als je je hiervoor wil inschrijven doe je dat via dit ticket.

De basisopleiding start met een uiteenzetting over het gebruikte materiaal en de structuur van de opleiding. Dan wordt begonnen met het aanleren van de basishandelingen; klaarleggen van het scherm, correcte houding aannemen, starten en landen. Dit gebeurt op een leshelling. Dit is een zacht glooiend terrein waar je bij de eerste pogingen gewoon de handelingen zal uitvoeren zonder de grond te verlaten. Naarmate je vordert zal je uiteindelijk vluchtjes kunnen maken van een honderdtal meter, enkele meters boven de grond.

Indien je dit boekt via de aankoop van een pakket, gelieve ons dan ook een email te sturen, want we moeten je de vouchers geven voor de overige 4 leshelling dagen.

Reserveringen

Tickets

Soort ticket Prijs Plaatsen
Leshelling met pakket en verzekering
Een pakket is voor 5 leshelling dagen (max. 2 jaar geldig), en is inclusief een jaarverzekering. € 480. Stuur ons zeker ook een mailtje, want je hebt een voucher nodig om de overige 4 dagen te kunnen boeken.
€480,00
Leshelling met jaarverzekering
Als je nog geen jaarverzekering hebt afgesloten, kost de leshelling je € 100 + € 30.
€130,00
Leshelling zonder verzekering
Enkel boeken als je al een BVVF jaarverzekering dit kalenderjaar hebt afgesloten.
€100,00

Registratiegegevens

Payment and Confirmation

Gelieve uw reservatie te vervolledigen door de betaling van de inschrijving / voorschot af te ronden.

We gebruiken cookies om uw browserervaring te verbeteren door te onthouden dat u bent ingelogd. Bij het invullen van een contactformulier worden cookies gebruikt om uw gegevens voor een volgende keer te onthouden .