Info

Wil je leren vliegen?

Ontdek de vrijheid van parapenten met Airsport! Leer vliegen als een vogel, zonder voorkennis. Word lid van onze parapentefamilie en zweef door de lucht.

Wat is parapente

Parapente, een zweefvliegsport met een paraglider, laat je vliegen als een vogel. Start lopend vanaf een helling, geniet van uren in de lucht en land met precisie. Leer vliegen bij Airsport!

Opleidingen

Leer vliegen bij Airsport in 3 stappen: basisinitiatie, grote vluchten stages, vervolmakingsstages. Ontdek de luchtvaartwereld! Bekijk de opleidingsstructuur.

Club

Club Airsport, meer dan een school, het is een club waar leren en genieten samenkomen. Groei van initieel brevet naar piloot en verken het luchtruim. Onze experts begeleiden je naar de beste vliegplekken. Sluit je aan bij onze club en evolueer budgetvriendelijk naar nieuwe brevetten.

Prijzen & disclaimer

Ontdek onze opleidingsprijzen en tarieven voor clubactiviteiten. Bekijk de prijstabellen voor details. Bekijk ook zeker de noodzakelijke verzekeringen en annuleringsvoorwaarden te bekijken.

Regelgeving en brevetten

Parapente valt onder vrije vluchtsporten, gereguleerd door de Belgische Vrije Vlucht Federatie (BVVF). Brevetten zijn vereist voor bepaalde vluchten. Airsport biedt opleidingen om deze brevetten te behalen.

Voorspelling Leshelling

Weersvoorspelling voor Boom's Leshelling, Han-Sur-Lesse en Sippenaeken.

Evenementen en competitie

Parapente: Diverse disciplines, competities & events!