Wil je leren vliegen?

"Vliegen vrij als een vogel,
niet dromen maar doen!"

Heb je ook al eens naar boven, naar de lucht en de wolken gekeken en je afgevraagd hoe het daar zou zijn? Heb je ook al eens vanop een hoogte of bergtop naar beneden gekeken, en je afgevraagd hoe het zou zijn om de vallei in te vliegen?

Wel…. het is FANTASTISCH!

Parapente

Is zonder twijfel een van de meest toegankelijke vormen van vliegen. Het is een snel groeiende vliegsport die aan velen een prachtig geschenk biedt: de mogelijkheid om zelf vrij te vliegen… Voor velen een kinderdroom, slechts door een minderheid gerealiseerd. Een parapente heeft geen motor, en past in een rugzak die in de koffer van een auto kan. Lees meer over wat parapente is en hoe je een initiatie kan volgen en het kan leren in de secties over parapente en de structuur van de opleiding.

Airsport

Biedt je de kans om een droom waar te maken en om zelf te leren vliegen, met een parapente. Airsport biedt je een volledige parapenteopleiding. Je hebt geen enkele voorkennis of ervaring nodig, en het is zeer betaalbaar. Als erkende school met uitsluitend gebrevetteerde monitors gebruiken wij pedagogisch verantwoorde technieken om je op korte termijn te laten genieten van de vrije vlucht.

Naast een school zijn we ook een club, een groep vrienden, een parapentefamilie. Eens dat je hebt leren vliegen mag je je vleugel(s) strekken en zelfstandig het luchtruim verkennen. Als je dat liever in groep doet, waar we samen naar de meteo kijken en onder begeleiding een vliegplan opstellen en uitproberen dan kan dat zeker bij onze Club Airsport.