Opleiding prijzen

Wat kost wat, er zijn verschillende prijzen voor de verschillende activiteiten, hier een overzicht.

Wat Prijs
Jaarverzekering parapente € 30
Initiatiedag, 1 dag van ~6u (#) € 100
Basisopleiding, 1 dag van ~6u (#) € 100
Basisopleiding pakket voor 5 dagen (##) € 480
Ministage, 2 dagen (+) € 235
Ministage, 3 dagen (+) € 350
Ministage, 4 dagen (+) € 460
Ministage, 5 dagen (+) € 570
Grote-vluchtenstage, 6 dagen (++) € 675
Dames Stage, 6 dagen (++) € 675
Thermiek Stage, 6 dagen € 625
XC Stage, 6 dagen € 625
Vol-Biv Stage, 5 dagen € 495

(#) Inbegrepen in de prijs is gebruik van het schoolmateriaal (vleugel, harnas, helm, radio), de instructie door een erkende monitor en het gebruik van de site. Niet inbegrepen: verzekering, vervoer naar de locatie, consumptie.

(##) Een pakketprijs is voor 5 leshelling dagen + een jaarverzekering. Het pakket is 2 jaar geldig. Inbegrepen in de prijs is gebruik van het schoolmateriaal (vleugel, harnas, helm,radio), de instructie door een erkende monitor en het gebruik van de site. Niet inbegrepen: vervoer naar de locatie, consumptie.

(+) Inbegrepen in de prijs is gebruik van het schoolmateriaal (vleugel, harnas, reserve, helm, radio), de instructie door 2 erkende monitoren. Het (auto)vervoer ter plaatse in functie van de opleiding. Niet inbegrepen: verzekering, vervoer naar de locatie, eventuele vliegpas, skipas of extra vervoerskosten specifiek aan een start, verblijf, consumptie.

(++) Inbegrepen in de prijs is gebruik van het schoolmateriaal (vleugel, harnas, reserve, helm, radio),  de instructie door 2 erkende monitoren. Het (auto)vervoer ter plaatse in functie van de opleiding. Niet inbegrepen: verzekering, vervoer naar de locatie, eventuele vliegpas, skipas of extra vervoerskosten specifiek aan een start, verblijf, consumptie.

Voor alle stages gelden de annulatievoorwaarden van Airsport.