Menu Sluiten

Prijzen

Wat kost wat, er zijn verschillende prijzen voor de verschillende activiteiten, hier een overzicht.

WatPrijsPrijs met korting (*)
Jaarverzekering€ 25€ 25
Initiatiedag (#)€ 90€ 90
Basisopleiding, 1 dag (#)€ 90€ 90
Basisopleiding pakket (##)€ 340€ 340
Ministage, 1 dag (+)€ 120€ 100
Ministage, 2 dagen (+)€ 220€ 190
Ministage, 3 dagen (+)€ 315€ 270
Ministage, 4 dagen (+)€ 420€ 360
Ministage, 5 dagen (+)€ 520€ 440
Grote-vluchtenstage, 6 dagen (++)€ 600€ 510
GV Stage Griekenland, 6 dagen (++)€ 550€ 470
Thermiek Stage€ 600€ 510

(*) Er wordt een korting gegeven aan deelnemers die hun vleugel kochten bij de Paraglidingshop, nieuw of demo pakketten.

(#) Inbegrepen in de prijs is gebruik van het schoolmateriaal (vleugel, harnas, helm, radio), de instructie door een erkende monitor en het gebruik van de site. Niet inbegrepen: verzekering, vervoer naar de locatie, consumptie.

(##) Een pakketprijs is onbeperkt aantal leshelling dagen tot aan de eerste grote vluchten stage, deze is maximum 2 jaar geldig. Inbegrepen in de prijs is gebruik van het schoolmateriaal (vleugel, harnas, helm,radio), de instructie door een erkende monitor en het gebruik van de site. Niet inbegrepen: verzekering, vervoer naar de locatie, consumptie.

(+) Inbegrepen in de prijs is gebruik van het schoolmateriaal (vleugel, harnas, reserve, helm, radio), de instructie door 2 erkende monitoren. Het (auto)vervoer ter plaatse in functie van de opleiding. Niet inbegrepen: verzekering, vervoer naar de locatie, eventuele vliegpas of skipas, verblijf, consumptie.

(++) Inbegrepen in de prijs is gebruik van het schoolmateriaal (vleugel, harnas, reserve, helm, radio), 10 vluchten of meer (indien er geen 10 vluchten behaald konden worden, zal er een compensatie tegenover staan), de instructie door 2 erkende monitoren. Het (auto)vervoer ter plaatse in functie van de opleiding. Niet inbegrepen: verzekering, vervoer naar de locatie, eventuele vliegpas of skipas, verblijf, consumptie.

Voor alle stages gelden de annulatievoorwaarden van Airsport.

We gebruiken cookies om uw browserervaring te verbeteren door te onthouden dat u bent ingelogd. Bij het invullen van een contactformulier worden cookies gebruikt om uw gegevens voor een volgende keer te onthouden .